Rehabilitering av bad

Kontakt

Telefon: 920 79 981
E-post: post@svanevikvvs.no

Vi garanterer et kvalitetssikkert baderom!

Rehabilitering av bad er en kostbar investering og det er viktig å bruke en leverandør som følger alle krav til våtrom. Etter å ha levert flere hundre bad kan vi med stolthet si at vi leverer baderom av høy kvalitet!

Ferdig på 10-15 dager

12 års garanti

Godkjent våtromsbedrift

Gratis og uforpliktende befaring!

Få pristilbud nå!

Rør & bad - din spesialist på oppussing av bad!

Baderommet eller badet er ett av husets viktigste rom. De fleste ønsker derfor et innbydende og lekkert bad som gir en god start på dagen eller avslappende omgivelser som tilbyr velvære. Nordmenn er i verdenstoppen når det gjelder oppussing, og mange ønsker å investere i et flott bad. Når man først skal bruke mye tid og ressurser, er det derfor viktig å velge en aktør som vet hva det vil si å levere et bad av høy kvalitet. Vi i Rør & Bad har spesialisert oss på oppussing av baderom, og er stolt over å ha renovert flere hundre baderom i Bergen og omegn!

Hvorfor velge oss?

Med dyktige hånverkere innen rørleggerfaget og mur- og flisleggerfaget kan vi garantere et kvalitetssikkert baderom. Skal du pusse opp badet bistår vi med vår kompetanse og gir deg gode råd i planleggingsfasen. Som godkjent våtromsbedrift tar vi også ansvar for hele prosjektet fra A til Å. Det inkluderer søknadsprosessen til offentlige etater, arbeid i henhold til forskrifter og naturligvis selve rehabiliteringen av ditt bad. Hvis det er viktig for deg å velge en aktør som kommer til avtalt tid og pris er vi den rette samarbeidspartner for deg!

  • Vi har lang erfaring fra oppussing av bad og har dyktige arbeidere med mesterpapir.
  • Vi prosjekterer og dokumenterer hele prosessen fra søknad til ferdigstillelse og sørger for at prosjektet er i henhold til gjeldende forskrifter.
  • Vi leverer totalpakken: alt i fra oppussing av bad til legging av nye bad, og har egne rørleggere.
  • Alle baderom levert av Rør & Bad leveres med 12 års tetthetsgaranti!

Nytt bad i Bergen

Planlegging og utforming av nytt bad eller oppussing av bad er en spennende prosess. Det er mange detaljer man skal tenke på, alt fra farger og størrelser på fliser til plassering av rør og naturligvis valg av baderomsmøbler. Vurderer du badekar eller dusjnisje? Ønsker du innfelte hyller i flisene, eller spesielle løsninger for belysning? Valgmulighetene er store, og uansett hva du måtte ønske hjelper våre ansatte deg med planlegging og tegning av ditt baderom. 

Visste du at alle ferdigstilte baderom skal leveres med FDV-dokumentasjon? FDV-dokumentasjon er et dokument som viser hvilke materialer som er brukt, hvordan badet skal forvaltes og vedlikeholdes. Ved et fremtidig hussalg er det svært viktig at dokumentasjonen på arbeidet med badet foreligger. Dessuten er det viktig dokumentasjon overfor forsikringsselskap eller lignende. Uansett om du skal ha nytt vaskerom, legge nytt bad eller rehabilitere eksisterende baderom leverer Rør & Bad FDV-dokumentasjonen direkte i din boligmappe på boligmappa.no

5 steg til nytt bad