ofte stilte spørsmål

Kontakt

Telefon:920 79 981
E-post: post@svanevikvvs.no

Spørsmål og svar om oppussing av baderom

Rehabilitering av baderom er en omfattende prosess og mange av våre kunder har flere spørsmål. Selv om få bad er like opplever vi at flere av de samme spørsmålene går igjen. Vi har derfor samlet de mest stilte spørsmålene og gitt svaret på dem. Er det noe mer du lurer på? Ikke nøl med å ta kontakt!

Det er mange faktorer som spiller inn på kostnaden ved totalrenovering av bad. Omfanget av jobben, størrelsen på badet, baderomsprodukter, elektrisk arbeid og rørarbeid vil påvirke prisen. Vi ser at et gjennomsnittlig bad ligger på ca. 250.000 kr, men som med alt annet varierer kostnaden ut i fra arbeidet som skal gjøres. Visste du at Rør & Bad tilbyr gratis og uforpliktende befaring? I tillegg kan du sjekke prisen på rehabilitering av bad her

Rør & Bad utfører arbeidet på 10-15 dager fra start til ferdigstilling. Dette avhenger naturligvis av omfanget av arbeidet som skal gjøres, men vi gjør uansett vårt ytterste for å levere badet i henhold til fremdriftsplan og til avtalt tid.

Rehabilitering av et baderom er ofte en omfattende prosess og innebærer mer enn oppussing av bare overflater. Ved total rehabilitering av bad blir så og si hele badet revet. Det betyr at gamle fliser og innredning fjernes, vegger blir gjerne revet, rør fonyes og det blir installert nytt el-anlegg. Baderommet blir med andre ord bygget opp fra grunnen av, og blir å oppleve som et helt nytt baderom i henhold til dagens standard. Dersom du ønsker mindre oppgraderinger av eksisterende bad som ikke innebærer riving hjelper vi deg selvsagt med det også.

Kostnaden for oppussing av et lite bad varierer naturligvis noe og påvirkes av materialer som skal brukes. Oppussing av et lite bad ser vi imidlertid at ofte ligger på mellom 150.000 kr til 250.000 kr avhengig av omfanget av jobben.

For å få et godt inntrykk av jobben som skal gjøres starter vi med en uforpliktende befaring. Basert på befaringen og dine innspill får du et prisestimat. Når tilbudet er akseptert vil vi utforme en fremdriftsplan for de forskjellige fagene slik at tømrer, murer, elektriker og rørlegger utfører sine oppgaver til avtalt tid. Ved ferdigstilling av badet leverer Rør & Bad all FDV-dokumentasjon elektronisk til Boligmappa.no

Du slipper å gjøre noe, vi tar oss av hele jobben og rengjører naturligvis når badet er ferdig. Det blir imidlertid en del svevestøv fra arbeidet, så det anbefales å fjerne tøy og andre gjenstander fra rommet før arbeidet utføres.

Rør & Bad er godkjent våtromsbedrift, og alle våtrom levert av Rør & Bad leveres i henhold til gjeldende forskrifter. Det betyr at baderom levert av Rør & Bad har 12 års tetthetsgaranti. 

Nei, vi koordinerer hele prosessen og har dialogen med de andre fagområdene. Det betyr at vi har kontroll på hele prosessen rundt rehabilitering av ditt bad – du nyter baderommet når det er ferdig.

Så snart tilbudet er akseptert legges prosjektet inn i vår produksjonsplan. Avhengig av arbeidsmengde på tidspunktet blir det lagt en fremdriftsplan, men som oftest er vi i gang etter ca. 1 måned. Rør & Bad gjør vårt ytterste for å levere i henhold til avtalt tid.

Ja, det har vi! Bruk kontaktskjema for å beregne pris så tar vi kontakt. Alternativt kan du kontakte oss direkte på telefon eller mail for å avtale gratis og uforpliktende befaring.